Vælg en side

Jeres køb af hverdagsretter i fairfood bidrager direkte til at løse vores samfunds integrationsproblem.

Our state of mind

I fair-food® vil vi gerne give nytilkommende flygtninge og indvandrer en enkel og tryg vej ind på det danske arbejdsmarked.  Vi tror på mennesker, vi giver dem værdi og plads til at lære. Hos os kombinerer vi arbejde og uddannelse, og vi ansætter hele tiden nye medarbejdere.

Når integration er svært, er det som oftest fordi vores fællesskaber typisk har rod i noget. Et fælles projekt, fælles værdier eller en fælles kamp. For mange flygtning og indvandre kan det være svært at opnå følelsen af fællesskab og sammenhold, fordi de står udenfor, i vores samfund. 

Andelen af flygtninge og familiesammenførte til flygtninge, der er i ordinær beskæftigelse efter tre års ophold i Danmark, er på blot ét år steget fra 20 pct. til 27 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. Hele 40 pct. af mændene er i arbejde. Men bag succeshistorien gemmer sig en markant ulighed, hvor kun 11 pct. af kvinderne har fundet vej til jobmarkedet.

Kilde: https://www.berlingske.dk/kronikker/flygtningekvinders-lave-beskaeftigelse-handler-om-mere-end-kultur

Personlig historie
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lokal integration

Vi rækker ud, og hjælper med at slå rod i fællesskab. Vi tror på at løsningen på den danske integrationsudfordring kommer, når vi alle oplever at få uendelig meget mere igen, når vi alle gir noget af os selv til andre.

I fair-food® får flygtninge-indvandrerkvinder både praktisk erfaring, kursusbeviser og uddannelse. De dage kvinderne ikke arbejder, går de på sprogskole og lærer dansk. Vi ansætter selv, men hjælper også vores medarbejdere med at formidle kontakt til andre virksomheder i vores netværk.

Vil du arbejde hos fairfood (+ flag med Dansk/Engelsk/arabisk version?)

  • Dit navn
  • Din mail
  • Din besked