Vælg en side

Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid etnisk mad i hjemlige omgivelser.

Om vores hverdagsretter

I fairfood® har vi gjort hvad vi kan for at måltidet bliver mere end blot et mættende måltid. Vi vil gerne inspirere jer med velsmagende mad og bringe mere madglæde ind i hverdagen. Vores hverdagsretter er et mættende og glædeligt højdepunkt, når børn og voksne indtager verden i én mundfuld. Du kan abonnere på fairfoods hverdagsretter ved at trykke ”Betil nu”.

Anbefalings historie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Emballage

Fair på flere måder

Alle vores hverdagsretter er baseret på gode ingredienser, som er bæredygtige og økologiske. Vi gør os stor umage med at vælge sæsonens allerbedste råvarer, så retterne er lækre, grønne, friske fortolkninger.

I Folkekøkkenet er det vores etniske medarbejdere som sammensætter ugens madplan, uge for uge. Måltiderne er inspireret af vores medarbejders egen madkulturs tradition og tilberedt med minder.

Alle vores hverdagsretter er familievenlige og sunde. Vi bestræber os på at have en fiske, kød, fjærkræ og vegansk ret hver uge.

Frokostordning for virksomheder

Hver dag møder vores etniske medarbejdere ind i Folkekøkkenet for at tilberede en velsmagende frokost til jer. Vi gør os stor umage med at vælge sæsonens allerbedste råvarer, så retterne er inspirerende, grønne og friske fortolkninger. Vores frokostordning er et mættende og glædeligt højdepunkt, når virksomheder tager verdenen i en mundfuld. (kan være fint at genbruge sætningen fra hverdagsretter, men så skal de nok ikke stå for tæt på hinanden rent fysisk).

Frokosten skal nemlig mere end blot at mætte. Den skal vække forventnings glæde allerede fra morgenstunden og give en velsmagende pause midt på dagen. Vores mellemøstlige folkekøkken prioriterer bæredygtighed, økonomisk? Prisvenligt eller? og dyrevelfærd højt. I fairfood®  har vi gjort hvad vi kan for, at måltidet bliver mere end et måltid mad.

Madlevering til etniske ældre og ældre i vores samarbejdskommuner

Er du blevet visiteret af din kommune til at få leveret madservice, synes vi, du skal have den bedst mulige madoplevelse. 

Er du ældre, bor i eget hjem eller ældrebolig, og har du brug for lidt hjælp til de daglige gøremål, har du mulighed for at blive visiteret til madservice.

Din mad leveres direkte til døren. Maden er færdigtilberedt og klar til at spise. Når sulten melder sig, varmer du maden, anretter den på en tallerken, og så er det spisetid.

Udover at det giver dig en høj grad af frihed i hverdagen, betyder det også, at maden holder sig frisk og nærende, til du skal spise.

  • Se, om vi leverer i din kommune eller læs mere om, hvordan du bliver visiteret. ”madsteder”.