Vælg en side

Om Os

fair-food® er etableret i 2019 af Jens Pape og Mie Reihs, som tidligere har arbejdet med sociale projekter og fødevareinnovation i større danske virksomheder og kommuner.

Sammen har vi skabt fairfood®, som er en non-profit virksomhed, som tilbyder flygtninge- og indvandrerkvinder en vej ind på arbejdsmarkedet. 

fairfood® er en fødevareproducent, som laver etniske hverdagsretter til borgere i lokalområdet samt frokostordninger til virksomheder og kommuner

Vores formål

I fair-food® arbejder vi sammen med kommuner og lokalsamfund for at skabe et bæredygtigt integrationstilbud.

Virksomheden beskæftiger på nuværende tidspunkt (20) flygtninge- og indvandrerkvinder. Alle vores etniske medarbejderne får praktisk erhvervserfaring i Folkekøkkenet, kursusbeviser og uddannelse. De dage kvinderne ikke arbejder hos fair-food® går de på sprogskole og lærer dansk.

Vores samarbejdspartnere siger
goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Den måde vi tænker på

Fair-food® er en virksomhed, der vil gøre en forskel, en reel forskel. Vi løset ikke blot indkøb og madlavningen for dig i hverdagen.  Vi ønsker også at løse den lokale integrationsudfordring ved at drive vores virksomhed på en innovativ og lean måde.

Vores madfilosofi

Vi har stærke intentioner om at kunne kombinere en virksomhed, som både skaber bæredygtige kvalitetsprodukter, og hjælper til at løse lokale integrationsudfordringer. Hvis vi er rigtigt heldige, vil det inspirere dig til at gøre en bemærkelig forskel for andre. Måske frigiver det mere tid til dine nærmeste. Måske gøre mere af det, som du drømmer om at gøre. Det er i hvert fald essensen af fairfood®.

SoMe

Vi ønsker at opbygge et fællesskab omkring fair-food® og vores vision. At vores kundegruppe identificerer sig med vores værdier og engagerer sig mod et fælles mål. Derfor interagerer vi med vores kunder ved at kommunikere med dem bl.a. gennem sociale medier og ved at opbygge et personligt forhold til dem. Vi er forpligtet til at dele vores værdier med vores kunder og de mennesker, vi samarbejder med.